ARRHYTHMIAS UPDATE 2017

Πληροφορίες Πρόγραμμα Now! Offline πρόγραμμα (pdf) Conference Services

Πληροφορίες

 ΚΑΤΟΨΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχή πορεία των προηγούμενων διοργανώσεων της Γ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, θα θέλαμε και εφέτος να σας προσκαλέσουμε στη διημερίδα με τίτλο "Arrhythmias Update 2017”, που διοργανώνεται από την Κλινική μας και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρυθμολογικής Εταιρείας.

Οι καρδιακές αρρυθμίες είναι ένα ιδιαίτερα συχνό πρόβλημα που απασχολεί τους Γενικούς Ιατρούς, τους Παθολόγους και τους Καρδιολόγους. Η σωστή αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής, της συχνότερης ταχυαρρυθμίας στον γενικό πληθυσμό, είναι καθήκον της Ιατρικής κοινότητας, μιας και σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο θρομβοεμβολικών επεισοδίων, αυξημένη θνητότητα, αλλά και σημαντική επιδείνωση της ποιότητας ζωής.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν τις νεότερες απεικονιστικές και θεραπευτικές τεχνολογίες, την αποτελεσματικότητα και τις νέες ενδείξεις των DOACs, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων, τη σχέση των αρρυθμιών με την στεφανιαία νόσο και την καρδιακή ανεπάρκεια και βεβαίως οικονομοτεχνικά θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ηλεκτροφυσιολογίας.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά τα θέματα θα αναπτυχθούν είτε με μορφή διαλέξεων και συζήτηση με το κοινό, είτε με τη μορφή συζήτησης σε κλινικά περιστατικά. Ακόμη έχει γίνει πρόβλεψη ώστε οι ιδιώτες και νοσοκομειακοί Καρδιολόγοι να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν τις βέλτιστες θεραπευτικές λύσεις με τους ειδικούς σε προσωπικά τους περιστατικά.

Επιπλέον θα υπάρξει και μια ενότητα που απευθύνεται στο κοινό και έχει σχέση με την ευαισθητοποίηση του στο θέμα της κολπικής μαρμαρυγής.

Η συμμετοχή στη Διημερίδα των αρίστων στον τομέα τους από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί εγγύηση ώστε αυτή η εκδήλωση να μην εξελιχθεί σε μία στείρα παράθεση δεδομένων.

Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας, προσδοκώντας σε μία ολοκληρωμένη και πρακτική παρουσίαση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασίλειος Π. Βασιλικός MD, FACC, FESC
Καθηγητής Καρδιολογίας
Διευθυντής Γ Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ


ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να προχωρήστε στην προεγγραφή σας για το συνέδριο, με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας από τη γραμματεία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα της Συνάντησης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω Φαρμακευτικές Εταιρείες για τη συμμετοχή τους:

 

AstraZeneca
BAYER HELLAS
BOEHRINGER INGELHEIM ELLAS
BOSTON SCIENTIFIC HELLAS AE
GALENICA
ELPEN A.E.
MENARINI HELLAS Α.Ε.
MYLAN
NOVARTIS
PFIZER HELLAS AE
SANOFI
ST. JUDE MEDICAL
WINMEDICA
MEDTRONIC HELLAS

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

INVENTICS A.E. / Medevents
Τ. 2310 474 400
F. 2310 801 454
E. info@medevents.gr,
W. www.medevents.gr
Αρ. Ειδ. Σημ. Λειτ. ΕΟΤ: MHTE 09.33.Ε.60.00.01087.00

News

Καιρός

Now